Raakamakkarapasta

Raakamakkarapasta

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Raakamakkarasta on moneksi. Esimerkiksi lihapullapasta HK Maakarit® juhlaraakamakkarasta valmistuu näppärästi pursottamalla makkaramassa suolestaan palleroiksi.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuumenna tilkka oliiviöljyä pannulla ja pursota makkara suolestaan peukalon pään kokoisiksi palleroiksi pannulle. Paista palleroihin kaunis väri.

Kun makkarapallerot alkaa olemaan kypsiä lisää pannulle hieman lisää oliiviöljyä, aurinkokuivattu tomaatti, punasipuliviipaleet ja silputtu lehtipersilja. Jatka hetki paistamista, kunnes punasipuli alkaa pehmenemään.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Levi leivästä ihan pientä raastetta. kuumenna toinen pannu ja paahda leipämurua kuivalla pannulla. Kun leipämuru alkaa saamaan väriä lisää sekaan loraus oliiviöljyä ja valkosipulisilppu. Freesaa hetki, kunnes leipä on rapeaa ja aseta sivuun.

Sekoita pasta makkaroiden sekaan ja viimeistele leipä-valkosipulimurulla, kevätsipulilla ja parmesaanilla.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® juhlaraakamakkaraa
1 pkt / 250 g tuorepastaa, esim. tagliatellea
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
4 kevätsipulin vartta viipaloituna
1 punasipuli viipaloituna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1/3 pnt lehtipersiljaa silputtuna
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
suolaa
2 paahtoleipäviipaletta
parmesaania viimeistelyyn

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.