
Raikas jogurttinen pastasalaatti
Tämä raikas ja ihana jogurttinen pastasalaatti on kuin tehty grillatun lihan, kanan ja makkaran kanssa. Rapea pekoni antaa mukavasti suolaisuutta ja ryhtiä salaattiin jogurtin pehmentäessä grilliruoan rasvaisuutta.
Valmistusohje
Jogurttikastike kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä ja jäähdytä kylmällä vedellä.
Paahda pekonit rapeiksi pannulla tai grillissä, anna jäähtyä ja rouhi veitsellä.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Ainekset
(8 annosta)1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g
300 g pastaa, esim. farfalle tai fusilli
2 dl kesän jogurttikastiketta (linkki reseptiin alla)
250 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
1 pieni nippu kevätsipulia hienonnettuna
