Raikas jogurttinen pastasalaatti

Raikas jogurttinen pastasalaatti

Tämä raikas ja ihana jogurttinen pastasalaatti on kuin tehty grillatun lihan, kanan ja makkaran kanssa. Rapea pekoni antaa mukavasti suolaisuutta ja ryhtiä salaattiin jogurtin pehmentäessä grilliruoan rasvaisuutta.

Raikas jogurttinen pastasalaatti

Arvostele resepti
11 arvostelua
8 annosta | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

300 g pastaa, esim. farfalle tai fusilli
2 dl kesän jogurttikastiketta
170 g HK Amerikan pekoni
250 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
1 pieni nippu kevätsipulia hienonnettuna

Valmistusohje

Jogurttikastike kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä ja jäähdytä kylmällä vedellä.
Paahda pekonit rapeiksi pannulla tai grillissä, anna jäähtyä ja rouhi veitsellä.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.