Ramen-keitto 'skinka-muju'

Ramen-keitto 'skinka-muju'

4 annosta   n. 2 h 30 min  Laktoositon Maidoton

Valmista herkullinen ja trendikas ramen-keitto ylijääneestä joulukinkusta keittiömestari Tomi Björckin takuuvarmalla ohjeella!

Valmistusohje

(n. 2 h 30 min)

Aloita valmistamalla ramenliemi. Paahda kasvikset 225 asteisessa uunissa miltei mustiksi. Laita kasvikset isoon kattilaan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljalleen pari tuntia. Siivilöi.

Laita pakkauksen ohjeen mukaan keitetyt nuudelit syvien kulhojen pohjalle. Leikkaa liha pieniksi paloiksi, lisää kulhoon. Kaada kuuma ramenliemi nuudeleiden ja kinkun päälle. Viimeistele kevätsipulilla. Nauti ja ryystä.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 400 g kypsää joulukinkkua
  • 200 g keitettyjä ramen-nuudeleita
  • 8 dl ramenlientä
  • 2 kevätsipulia ohuina renkaina

Ramen-liemi

  • 1 pkt (170 g) HK Amerikan Pekoni® Original
  • 1 l mietoa kanalientä
  • 1 l mietoa lihalientä (mielellään possulientä)
  • 1 porkkana pilkottuna
  • puolikas purjosipuli pilkottuna
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 2 dl kuivattuja sieniä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.