Ramen-keitto 'skinka-muju'

Ramen-keitto 'skinka-muju'

4 annosta   n. 2 h 30 min  Laktoositon Maidoton

Valmista herkullinen ja trendikas ramen-keitto ylijääneestä joulukinkusta keittiömestari Tomi Björckin takuuvarmalla ohjeella!

Valmistusohje

(n. 2 h 30 min)

Aloita valmistamalla ramenliemi. Paahda kasvikset 225 asteisessa uunissa miltei mustiksi. Laita kasvikset isoon kattilaan ja lisää muut ainekset. Keitä hiljalleen pari tuntia. Siivilöi.

Laita pakkauksen ohjeen mukaan keitetyt nuudelit syvien kulhojen pohjalle. Leikkaa liha pieniksi paloiksi, lisää kulhoon. Kaada kuuma ramenliemi nuudeleiden ja kinkun päälle. Viimeistele kevätsipulilla. Nauti ja ryystä.

Halutessasi voit kokeilla myös hieman erilaista versiota tästä ihanasta keitosta

Ainekset 

(4 annosta)
  • 400 g joulukinkun rippeitä
  • 200 g keitettyjä ramen-nuudeleita
  • 8 dl ramen-lientä
  • 2 kpl kevätsipulia ohuina renkaina

Ramen-liemi

  • 1 l kanalientä (mietoa)
  • 1 l lihalientä (mietoa)
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 1 kpl porkkanaa paloiteltuna
  • 0.5 kpl purjoa paloiteltuna
  • 1 kpl sipulia paloiteltuna
  • 2 dl sieniä (kuivattuja)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.