Rapeaa possua sweet & sour

Rapeaa possua sweet & sour

4-6 annosta   n. 60 min  Laktoositon Gluteeniton

Kiinalaiseen tyylin syväpaistettavat possusuikaleet vaativat hieman vaivannäköä, mutta työ palkitaan. Mikäli syväpaistokeitintä ei taloudesta löydy, voi homman hoitaa myös kattilassa tai wokkipannussa. Muista kuitenkin tarkkailla öljyn lämpötilaa.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Kuutioi paprikat noin 1 x 1 cm paloiksi ja lohko punasipuli. Laita paprikakuutiot, punasipuli, hoisinkastike, palmusokeri ja etikka kattilaan ja kiehauta. Anna pulputtaa hiljalleen, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Lisää joukkoon kevätsipuliviipaleet ja anna tekeytyä, kunnes suikaleet valmistuivat.

Vatkaa valkuaiset lähes vaahdoksi. Mausta fileesuikaleet suolalla ja sekoita valkuaisten joukkoon. Valuta suikaleista enin valkuainen pois ja pyörittele tapiokajauhoissa. Frittaa suikaleet pienissä erissä 180 asteisessa öljyssä noin 2 minuutin ajan. Valuta hyvin ja laita talouspaperin päälle rapeutumaan, kunnes kaikki suikaleet ovat valmiita.

Laita rapeat suikaleet kulhoon ja sekoita joukkoon sweet & sour kastike. Tarjoa sweet & sour possu nuudeleiden kera ja viimeistele punaisella chilillä.

Ainekset 

(4-6 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan Fileesuikale 300 g

2 kananmunan valkuaista
½ dl tapiokajauhoja tai maissitärkkelystä
suolaa maun mukaan

Sweet & sour -kastike:

1 dl hoisinkastike
2 rkl palmu, -tai ruokosokeria
½ dl siiderietikkaa
½ pnt kevätsipulia viipaloituna
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 punasipuli

Lisäksi:

riisinuudelia
1 punainen chili viimeistelyyn

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.