Rapeat maksamakkara-suupalat

Rapeat maksamakkara-suupalat

3-4 annosta   n. 15 min 

Maksamakkarasta saa nopeasti ja helposti maistuvat suupalat vaikka illanistujaisiin!

Valmistusohje

(n. 15 min)

Laita Herkkumaksamakkara kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto, silputtua yrttiä ja silputtua punasipulia.

Halkaise avokado ja koverra hedelmäliha joukkoon. Hienonna joukkoon chilipaprikaa ja rouhi sekaan mustapippuria myllystä.

Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Tarkista maku.

Lusikoi täyte ruislastuille ja koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Tarjoa!

Ainekset 

(3-4 annosta)
  • 1 pkt HK Herkkumaksamakkara 150 g
  • 200 g tuorejuustoa esim. yrtti-pippuri
  • 0.5 dl yrttejä silputtuna
  • 0.5 dl punasipulia silputtuna
  • 1 kpl avokadoa
  • 1 tl chiliä
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 12 kpl ruislastua
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.