
Rapeat maksamakkara-suupalat
Maksamakkarasta saa nopeasti ja helposti maistuvat suupalat vaikka illanistujaisiin!
Valmistusohje
(n. 15 min)Laita Herkkumaksamakkara kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto, silputtua yrttiä ja silputtua punasipulia.
Halkaise avokado ja koverra hedelmäliha joukkoon. Hienonna joukkoon chilipaprikaa ja rouhi sekaan mustapippuria myllystä.
Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Lusikoi täyte ruislastuille ja koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Tarjoa!
Ainekset
(3-4 annosta)1 pkt HK Herkkumaksamakkara 300 g 300 g
- 200 g tuorejuustoa (esim. yrtti-pippuri)
- ½ dl silputtua minttua, basilikaa tai persiljaa
- ½ pieni punasipuli silputtuna
- 1 avokado
- 1 tl punaista chilipaprikaa
- mustapippuria myllystä
- 10-12 ruislastua
