Rapeat possunleikkeet, aasialainen coleslaw ja karamellikastiketta

Rapeat possunleikkeet, aasialainen coleslaw ja karamellikastiketta

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Tällä helpolla reseptillä virittäydyt japanilaiseen fiilikseen hetkessä. Rapeaksi paistettu possunleike ja aasialainen kaalisalaatti ovat klassikkoyhdistelmä, mutta se toimii aina. Possunleikkeiden mukana tuleva karamellikastike on piste iin päälle.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Viipaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi valkosipuli. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun kokoiseksi julienneksi. Sekoita kaikki ainekset korianteria lukuun ottamatta keskenään ja anna maustua sen aikaa, kun possunleikkeet paistuvat.

Paista possunleikkeitä pari minuuttia per puoli kuumalla pannulla rypsiöljyssä rapeaksi ja kauniin kullanruskeiksi.

Silppua korianteri ja sekoita se salaatin joukkoon. Tarjoa rapeaksi paistetut possunleikkeet pakkauksen mukana tulleen karamellikastikkeen sekä aasialaisen kaalisalaatin kera.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan rapeat pankopaneroitu leike & karamellikastike 300 g

Kaalisalaatti:

1/4 valkokaalia
1/4 punakaalia
3 rkl riisiviinietikkaa
½ dl makeaa soijaa
2 rkl miriniä
2 rkl seesamiöljyä
1 limen mehu
1 rkl sriracha-kastiketta
1 rkl raastettua inkivääriä
1 valkosipulin kynsi viipaloituna
1 porkkana
1 dl kevätsipulia
1 ruukku korianteria
1 rkl seesaminsiemeniä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä