Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw

Rapeat possunleikkeet ja aasialainen coleslaw

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Tällä helpolla reseptillä virittäydyt japanilaiseen fiilikseen hetkessä. Rapeaksi paistettu possunleike ja aasialainen kaalisalaatti ovat klassikkoyhdistelmä, mutta se toimii aina.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Viipaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi valkosipuli. Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun kokoiseksi julienneksi. Sekoita kaikki ainekset korianteria lukuun ottamatta keskenään ja anna maustua sen aikaa, kun possunleikkeet paistuvat.

Nuiji fileepihvit ohuiksi leikkeiksi. Pyörittele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatuissa kananmunissa ja lopuksi huolellisesti pankojauhoissa. Paista paneroidut leikkeet reilussa määrässä rypsiöljyä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Nosta kypsät leikkeet talouspaperin päälle kuivahtamaan.

Silppua korianteri ja sekoita se salaatin joukkoon. Tarjoa rapeaksi paistetut possunleikkeet aasialaisen kaalisalaatin kera.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton 600 g

2 kananmunaa
3 dl pankojauhoja
2 dl vehnäjauhoja
suolaa
rouhittua mustapippuria

Kaalisalaatti:

1/4 valkokaalia
1/4 punakaalia
3 rkl riisiviinietikkaa
½ dl makeaa soijaa
2 rkl miriniä
2 rkl seesamiöljyä
1 limen mehu
1 rkl sriracha-kastiketta
1 rkl raastettua inkivääriä
1 valkosipulin kynsi viipaloituna
1 porkkana
1 dl kevätsipulia
1 ruukku korianteria
1 rkl seesaminsiemeniä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä