Red Hot Chili Dogs

Red Hot Chili Dogs

8 annosta   n. 30 min 

Kun hodarin on oltava tuhti ja tulinen, pelkkä nakki ei enää riitä. Hodarin rakentaminen aloitetaan chilillä ja korianterilla maustetulla jauhelihatäytteellä, ja luomuksen kruunaa kirpeän makea punasipulihilloke. Tällä ruokaisella hodarilla lähtee nälkä varmasti!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Aloita valmistamalla punasipulihilloke. Yhdistä punasipulihillokkeen ainekset kattilaan ja anna hautua noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon valkosipulit. Sekoita hetken päästä joukkoon Creme Bonjour Cuisine ja anna hautua 5 minuuttia. Lisää joukkoon chili ja korianteri ja ohenna tarvittaessa esimerkiksi ruokakermalla tai lihaliemellä. Tarkista suolan riittävyys. Lämmitä sämpylät ja täytä ne kuumalla hodarinakilla, chililihalla ja punasipulihillokkeella.

 Jos kaipaat hieman miedomman makuista herkkua kokeile grillihodareita

 

Ainekset 

(8 annosta)
  • 1 pkt HK Hot Dog nakki
  • 8 kpl hot dog -sämpylää
  • 8 kpl
  • 400 g HK Nauta-sika jauheliha
  • 3 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 100 g Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
  • 1 kpl chilipaprikaa ohuina renkaina tai pieninä kuutioina
  • 1 ruukku korianteria

Punasipulihilloke

  • 1 kpl punasipulia suikaleina
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.