Red slaw -kaalisalaatti

Red slaw -kaalisalaatti

4 annosta   n. 30 min 

Klassinen grilliruokien lisuke, Cole Slaw eli porkkana-kaalisalaatti, saa tällä kertaa hieman punaisemman ja mausteisemman kastikkeen. Kaalisuikaleet kannattaa ensin ”itkettää” suolan ja sokerin avulla, jolloin lopputuloksena on kiinteämpi ja tiiviimmän makuinen salaatti.

Tarjoile raikas coleslaw esimerkiksi herkullisen burgerin lisukkeena tai grillimakkaran kylkeen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita keskenään kaali- ja porkkanaraaste sekä sokeri ja suola.

Anna seoksen levätä 10 minuuttia ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti lävikössä ja kuivaa keittiöliinalla.

Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja sekoita raasteen joukkoon.

Anna maustua jääkaapissa tunnin verran ja tarjoile valmis salaatti esimerkiksi herkullisten Spare Ribsien seurana tai grillihampurilaisten välissä.

Vinkki: Voit säädellä maustekastikkeen määrää makusi mukaan.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 500 g kaalia raasteena
  • 1 kpl porkkanaa raasteena
  • 1 dl sokeria
  • 0.5 dl suolaa

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 rkl Texas Pete- Sriracha- tai vastaavaa tulista maustekastiketta
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.