Reuben hodari

Reuben hodari

4 annosta   n. 30 min 

Nakkia, smetanassa haudutettua hapankaalia ja savusaunassa kypsynyttä possun fileetä – niistä on Reuben hodari tehty. Eikä muuten olekaan yhtään hullummin tehty! Tällä herkulla kun polkaiset viikonlopun käyntiin, niin mikä voisi enää mennä pieleen?

Valmistusohje

(n. 30 min)

Hauduta hapankaalia pannulla muutama minuutti, kunnes neste on haihtunut kokonaan pois. Lisää pannulle smetana, sinappi, suola ja pippuri. Jatka hauduttamista miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen.

Paista nakkeihin ja leikkeleisiin kaunis väri paistinpannulla ja lämmitä sämpylät uunissa tai mikrossa.

Halkaise sämpylä ja aseta nakki ja pari viipaletta leikkelettä pohjalle. Lusikoi hapankaalia päälle. Mausta amerikkalaisella sinapilla ja sipulilla. Nauti.

Ainekset 

(4 annosta)

HK Popsi® Grillinakki 300 g

8 viipaletta HK Aito Savusauna savufilee
4 hodarisämpylää
200 g hapankaalia
1 dl smetanaa
2 tl karkeaa Dijon-sinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä