Risotto rosvofileestä ja sienistä

Risotto rosvofileestä ja sienistä

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Risottoon saat reilusti makua ja ruokaisuutta lisäämällä siihen suikaloitua leikkelettä tai makkaraa sekä sieniä makusi mukaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuullota sipulikuutioita pannulla. Lisää joukkoon sienet ja paista, kunnes sienien neste on haihtunut. Ota osa sienistä sivuun. Lisää pannulle riisi ja kuullota vielä pari minuuttia. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin, sekoittele koko ajan. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja sekoittele risottoa riisin kypsymisen ajan, eli noin 15-18 minuuttia.

Riisi on sopivan kypsää, kun se tuntuu vielä hieman napakalta hampaissa. Sekoita joukkoon lihasuikaleet (jätä halutessasi vähän koristeluun), parmesaaniraaste sekä loput sienet. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lopuksi lisää vielä ruohosipuli ja aateloi voinokareella.


Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Porsaan rosvofilee 180 g

  • 200 g tuoreita sieniä, esim. kantarelli tai suppilovahvero
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl italialaista risottoriisiä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 7-8 dl mietoa kana- tai lihalientä
  • 1 dl parmesaaniraastetta                     
  • mustapippuria myllystä
  • (½ tl suolaa)
  • ½ dl leikattua ruohosipulia
  • 1 rkl voita

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.