Risotto rosvofileestä ja sienistä

Risotto rosvofileestä ja sienistä

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Risottoon saat reilusti makua ja ruokaisuutta lisäämällä siihen suikaloitua leikkelettä tai makkaraa sekä sieniä makusi mukaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuullota sipulikuutioita pannulla. Lisää joukkoon sienet ja paista, kunnes sienien neste on haihtunut. Ota osa sienistä sivuun. Lisää pannulle riisi ja kuullota vielä pari minuuttia. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin, sekoittele koko ajan. Lisää kuumaa kanalientä vähitellen ja sekoittele risottoa riisin kypsymisen ajan, eli noin 15-18 minuuttia.

Riisi on sopivan kypsää, kun se tuntuu vielä hieman napakalta hampaissa. Sekoita joukkoon lihasuikaleet (jätä halutessasi vähän koristeluun), parmesaaniraaste sekä loput sienet. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lopuksi lisää vielä ruohosipuli ja aateloi voinokareella.


Lisää herkullisia reseptejä leikkeleistä

Ainekset 

(4 annosta)
  • 200 g sieniä (esim. kantarelleja tai suppilovahveroita)
  • 1 kpl sipulia kuutioituna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl risottoriisiä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 7 dl kanalientä tai lihalientä
  • 1 pkt HK Ohuen ohut Porsaan rosvofilee
  • 1 dl parmesanjuustoa raastettuna
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 tl suolaa (tarvittaessa)
  • 0.5 dl ruohosipulia leikattuna
  • 1 rkl voita
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.