Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja

Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Possun sisäfileestä valmistuu viimeisen päälle grilliherkut helposti ja nopeasti. Hiero fileestä leikattujen pihvien pintaan lempi-rubiasi, grillaa ja nauti. Helppoa ja nopeaa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuumenna kerma kiehuvaksi ja lisää joukkoon valutetut maissit ja parmesaani. Anna muhia muutaman minuutin ajan ja soseuta sauvasekoittimella pyreeksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä.

Hiero rub-mauste pihvien pintaan. Grillaa pihvejä noin 3 minuuttia per puoli. Anna pihvien vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Grillaa neulapavut kuumassa grillissä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla. Tarjoa grillatut possupihvit maissipyreen ja grillattujen neulapapujen kera.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g

5 rkl rub -mausteseosta (esim Poppamies)

1 pkt (n. 100 g) neulapapuja

Maissipyree:

1 prk maissia
½ dl kuohukermaa
½ dl raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä