Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja

Rub -maustettuja possun fileepihvejä, maissipyreetä ja neulapapuja

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Näiden pihvien maustamisessa ei voi mennä harhaan. HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi -pakkauksen mukana tuleva rub -mauste hierotaan pihvien pintaan. Sitten grillataan ja lopuksi vielä viimeistellään mukana tulevalla glaseerauskastikkeella. Helppoa ja nopeaa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuumenna kerma kiehuvaksi ja lisää joukkoon valutetut maissit ja parmesaani. Anna muhia muutaman minuutin ajan ja soseuta sauvasekoittimella pyreeksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä.

Hiero fileepihvien pakkauksessa mukana tullut rub -mauste pihvien pintaan. Grillaa pihvit noin 3 minuuttia per puoli. Grillaamisen loppuvaiheessa sivele mukana tullut glaseerauskastike pihvien molemmin puolin. Anna pihvien vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Grillaa neulapavut kuumassa grillissä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Mausta suolalla. Tarjoa grillatut possupihvit maissipyreen ja grillattujen neulapapujen kera.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Mexican Mole Rub & Sweet Sticky BBQ Glaze 355 g

 

1 pkt (n. 100 g) neulapapuja

Maissipyree:

1 prk maissia
½ dl kuohukermaa
½ dl raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.