Rubbed roast ja sieni-omenapaistos

Rubbed roast ja sieni-omenapaistos

Helpoin mahdollinen paisti valmistuu uunissa omassa pakkauksessaan, ja lopputulos on aina täysi kymppi! Syksyinen lisuke syntyy kotimaisista sienistä, omenoista ja hyvin valituista mausteista.

Rubbed roast ja sieni-omenapaistos

Arvostele resepti
2 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Rubbed Roast viljaporsaan sisäpaisti, uunivalmis
  • 2 rkl voita
  • 0.5 kg kiinteälajikkeista perunaa
  • 1 kpl sipulia suikaloituna
  • 0.5 kg sieniä esim. herkkusieniä halkaistuna
  • 3 kpl kotimaista omenaa lohkottuna
  • 1.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria rouhittuna
  • 3 kpl timjamin oksaa
  • 1 kpl kanelitankoa (pieni)
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl omenaviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
  • 1 dl omenasiideriä tai omenamehua

Valmistusohje

Kuumenna uuni 150-asteiseksi.
Poista paistin pakkauksesta etiketti ja aseta paisti pakkauksessaan uuniin pellille tai ritilälle.
Kypsennä paistia n. 50 minuuttia ja nosta paisti pois uunista vetäytymään. Valmista paistin vetäytyessä sieni-omenapaistos.
Pilko ja mittaa ensin kaikki tarvittavat raaka-aineet valmiiksi.
Kuumenna korkeareunainen pannu ja paista perunapaloja voissa, kunnes ne ovat hieman ruskistuneet ja alkavat pehmetä.
Lisää joukkoon sipulisuikaleet, sienet ja omenat.
Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoittele taas minuutin verran.
Lisää paistoksen loput ainekset pannulle ja sekoittele varovasti, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut.
Asettele paistos vadille ja viipaloi vetäytynyt paisti paistoksen päälle.
Valele vielä paistiviipaleiden päälle pakkauksen pohjalle jäänyttä paistinlientä.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.