Rubbed Roast ja sinappikaviaari

Rubbed Roast ja sinappikaviaari

Pohjoisafrikkalaisesti mm. korianterilla ja kardemummalla maustettu viljaporsaan sisäpaisti saa hunnukseen makean kirpeän sinappikaviaarin. Kokeile herkullista kaviaaria myös muiden liharuokien seurana.

Herkullinen porsaanpaisti sinappikaviaarilla

Arvostele resepti
1 arvostelu
4-6 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Sinappikaviaari

  • 1 dl sinapinsiemeniä
  • 0.75 dl valkoviinietikkaa
  • 0.5 dl vettä
  • 0.5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Kuumenna uuni 150-asteiseksi. Aseta liha uunipellille etiketti ylöspäin ja poista etiketti. Älä avaa pakkausta. Kypsennä lihaa 1 tunti per kilo.

Valmista sinappikaviaari lihan kypsyessä. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Jäähdytä.

Nosta liha pois uunista ja anna sen vetäytyä 15 minuuttia ja poista liha pakkauksestaan. Viipaloi liha lihasyiden kulkusuunnan vastaisesti ohuiksi viipaleiksi. Asettele lihaviipaleet vadille ja viimeistele sinappikaviaarilla.

Voit tarjota lisäkostukkeeksi myös lihasta kypsentämisen aikana irronnutta herkullista lientä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.