Runebergin Sininen

Runebergin Sininen

Perinteisen makean Runebergin tortun lisäksi Runebergin päivänä voi herkutella myös suolaisemmalla versiolla. Helppo valmistaa ja varmasti maukasta!

Runebergin Sininen

Arvostele resepti
43 arvostelua
6 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Kuori Sininen ja leikkaa se sopivan mittaisiin pätkiin. Kuumenna pätkät 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia ja anna makkaroiden hieman jäähtyä.

Sekoita sinappi majoneesiin. Pursota pinnalle koristelut sinappimajoneesista ja ketsupista.

Nauti asianmukaisella arvokkuudella!

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.