Ruokaisa ohrasalaatti

Ruokaisa ohrasalaatti

Viljaporsaan lihasuikaleista valmistat maistuvan ja herkullisen salaatin vaikkapa kesän juhlapöytään. Tämä ruokaisa salaatti on myös mainio evässalaatti.

Ruokaisa ohrasalaatti

Arvostele resepti
6 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Lisäksi:

  • 1.5 dl rikottuja ohrasuurimoita
  • 10 dl vettä
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna
  • 1 ruukku korianteria (tai persiljaa)

Kastike:

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl balsamicoa
  • 0.5 kpl chilipaprikaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. 

Kuumenna öljy pannulla ja paista porsaan lihasuikaleet kauttaaltaan. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausta kypsät suikaleet suolalla ja mustapippurilla. Nosta sivuun.

Keitä rikotut ohrasuurimot suolalla maustetussa vedessä, kunnes vesi on imeytynyt.
Jäähdytä.

Sekoita jäähtyneiden suurimoiden joukkoon paistetut lihasuikaleet, rikotut ohrasuurinot, aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettua korianteria tai persiljaa.

Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Anna maustua hetki. Tarjoa!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.