Porsaan mehevät tortillarullat

Porsaan mehevät tortillarullat

4 annosta   n. 30 min 

Valmista meheviä tortillarullia monikäyttöisistä ja nopeasti kypsyvistä Viljaporsaan lihasuikaleista. Tortillat kuorrutetaan ja gratinoidaan herkullisella juustokastikkeella. Voit halutessasi vaihdella tortillojen täytettä ja mausteita mielesi mukaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ota Rypsiporsaan lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna rypsiöljy ja paista suikaleet kuumalla pannulla kauttaaltaan.
Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.

Lisää kasvikset ja hienonnetut valkosipulinkynnet pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes ainekset pehmenevät.

Jaa täyte tortillojen päälle ja käännä ne rulliksi. Lado tiiviisti leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.

Kiehauta ruoka- tai kuohukerma ja sulatejuusto. Kaada seos tortillarullien päälle. Laita 200-asteiseen uuniin, kunnes pinta on saanut hieman väriä.

Tarjoa tortillojen seurana raikasta salaattia.

Ainekset 

(4 annosta)

Pinnalle

  • 2 dl ruokakermaa
  • 200 g sulatejuustoa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.