Rypsiporsas® fileepihvi ja pastasalaatti

Rypsiporsas® fileepihvi ja pastasalaatti

4-6 annosta   Laktoositon Gluteeniton

Rypsiporsaan rub-maustettu fileepihvi on helppo kesäherkku, joka valmistuu vaivatta grillissä tai pannulla. Valmista seuraksi kepeä pastasalaatti, jonka voit tarjota kylmänä tai lämpimänä.

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta. Sekoita pastan joukkoon öljy, tomaatti- ja yrttisilppu, sekä hienonnettu valkosipulin kynsi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Grillaa pihvit tai paista pannulla. Tarjoa pastasalaatin kanssa.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® RUB-Fileepihvi USA 415g 415 g

1 tl suolaa
4 dl pientä penne pastaa
¾ dl sitruunanmakuista oliiviöljyä
1 dl puolikuivattuja tai aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
1 ruukku perillaa tai persiljaa silputtuna
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
(suolaa)

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.