Rypsiporsas® fileepihvi ja pastasalaatti

Rypsiporsas® fileepihvi ja pastasalaatti

4-6 annosta  

Rypsiporsaan rub-maustettu fileepihvi on helppo kesäherkku, joka valmistuu vaivatta grillissä tai pannulla. Valmista seuraksi kepeä pastasalaatti, jonka voit tarjota kylmänä tai lämpimänä.

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta. Sekoita pastan joukkoon öljy, tomaatti- ja yrttisilppu, sekä hienonnettu valkosipulin kynsi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Grillaa pihvit tai paista pannulla. Tarjoa pastasalaatin kanssa.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt (415 g) HK Rypsiporsas® RUB Fileepihvi USA

vettä
1 tl suolaa
4 dl pientä penne pastaa
¾ dl sitruunanmakuista oliiviöljyä
1 dl puolikuivattuja tai aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
1 ruukku perillaa tai persiljaa silputtuna
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
(suolaa)

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.