
Rypsiporsas®-wok Hongkong
Kun aikaa on vähän, mutta nälkä kurnii, apuun rientää tämä salamannopea wokki. Vain muutaman raaka-aineen ruoka valmistuu kädenkäänteessä ilman turhaa stressiä.
Valmistusohje
(n. 25 min)Paista fileesuikaleet rapeiksi pienessä määrässä rypsi, - tai seesamiöljyä. Pyöräytä mukaan hoisin-kastike ja seesaminsiemenet. Viimeistele limemehulla ja silputulla korianterilla
Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä.
Ainekset
(2-4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan Fileesuikale 300 g
5 rkl hoisin-kastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä
rypsiöljyä paistamiseen
nippu esikeitettyjä neulapapuja
3 rkl soijakastiketta
1 lime
10 korianterin vartta
riisiä
