Rypsiporsas®-wok Hongkong

Rypsiporsas®-wok Hongkong

2-4 annosta   n. 25 min  Laktoositon Gluteeniton

Kun aikaa on vähän, mutta nälkä kurnii, apuun rientää tämä salamannopea wokki. Vain muutaman raaka-aineen ruoka valmistuu kädenkäänteessä ilman turhaa stressiä.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Paista fileesuikaleet rapeiksi pienessä määrässä rypsi, - tai seesamiöljyä. Pyöräytä mukaan hoisin-kastike ja seesaminsiemenet.  Viimeistele limemehulla ja silputulla korianterilla
Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g

5 rkl hoisin-kastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä
rypsiöljyä paistamiseen

nippu esikeitettyjä neulapapuja
3 rkl soijakastiketta
1 lime
10 korianterin vartta
riisiä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä