Rypsiporsas®-wok Bangkok

Rypsiporsas®-wok Bangkok

2-4 annosta   n. 25 min  Laktoositon

HK Rypsiporsas® Red thai curry nopeat fileesuikaleet on kiireisen kokkaajan valinta arjen kiireisiin. Pakkauksen mukana tulevien maustepussien avulla otat thai-keittiön haltuusi.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Paista nopeat fileesuikaleet pienessä määrässä rypsi, - tai seesamiöljyä. Lisää sekaan maustepussi nro. 1. Sekoita joukkoon kevätsipuliviipaleet, sweet chili ja toinen maustepussi. Viimeistele silputulla korianterilla ja tarjoa keitetyn nuudelin kanssa.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikale 335 g
4 kpl kevätsipulin vartta viipaleina
10 korianterin vartta
3rkl sweet chiliä
pikanuudelia
Rypsi, - tai seesamiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.