Rypsiporsas®-wok Bangkok

Rypsiporsas®-wok Bangkok

HK Rypsiporsas® Red thai curry nopeat fileesuikaleet on kiireisen kokkaajan valinta arjen kiireisiin. Pakkauksen mukana tulevien maustepussien avulla otat thai-keittiön haltuusi.

Rypsiporsas®-wok Bangkok

Arvostele resepti
4 arvostelua
2-4 annosta | Valmistusaika: n. 25 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 pkt HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikale 335 g
4 kpl kevätsipulin vartta viipaleina
10 korianterin vartta
3rkl sweet chiliä
pikanuudelia
Rypsi, - tai seesamiöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Paista nopeat fileesuikaleet pienessä määrässä rypsi, - tai seesamiöljyä. Lisää sekaan maustepussi nro. 1. Sekoita joukkoon kevätsipuliviipaleet, sweet chili ja toinen maustepussi. Viimeistele silputulla korianterilla ja tarjoa keitetyn nuudelin kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.