Rypsiporsas®-wok Hongkong

Rypsiporsas®-wok Hongkong

Kun aikaa on vähän, mutta nälkä kurnii, apuun rientää tämä salamannopea Rypsiporsas®-wokki. Vain muutaman perus raaka-aineen ruoka valmistuu kädenkäänteessä ilman turhaa stressiä.

Rypsiporsas®-wok Hongkong

Arvostele resepti
1 arvostelu
2-4 annosta | Valmistusaika: n. 25 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 pkt HK Rypsiporsas® Crispy Chinese nopea fileesuikale 335 g
nippu esikeitettyjä neulapapuja
3 rkl soijakastiketta
1 lime
10 korianterin vartta
riisiä

Valmistusohje

Paista nopeat fileesuikaleet pienessä määrässä rypsi, - tai seesamiöljyä. Lisää sekaan maustepussi nro. 1. Sekoita joukkoon esikeitetyt pavut ja soija, kiehauta. Lisää maustepussi nro. 2 ja viimeistele limemehulla ja silputulla korianterilla
Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.