Rypsiporsas®-wok Hongkong

Rypsiporsas®-wok Hongkong

2-4 annosta   n. 25 min  Laktoositon Gluteeniton

Kun aikaa on vähän, mutta nälkä kurnii, apuun rientää tämä salamannopea Rypsiporsas®-wokki. Vain muutaman perus raaka-aineen ruoka valmistuu kädenkäänteessä ilman turhaa stressiä.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Paista nopeat fileesuikaleet pienessä määrässä rypsi, - tai seesamiöljyä. Lisää sekaan maustepussi nro. 1. Sekoita joukkoon esikeitetyt pavut ja soija, kiehauta. Lisää maustepussi nro. 2 ja viimeistele limemehulla ja silputulla korianterilla
Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Crispy Chinese nopea fileesuikale 335 g
nippu esikeitettyjä neulapapuja
3 rkl soijakastiketta
1 lime
10 korianterin vartta
riisiä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.