Salaatti possunfileestä ja mangokastiketta

Salaatti possunfileestä ja mangokastiketta

4 annosta   n. 2 h   Gluteeniton

Sisäfilettä voi hyödyntää mainiosti myös raikkaissa salaateissa. Näin salaateista tulee myös lihaisia, ja monipuolisesti ravitsevia.

Valmistusohje

(n. 2 h )

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Kastikkeen vetäytyessä aseta lihalämpömittari fileeseen ja laita se 175 asteiseen uuniin. Paista noin 30 min tai kunnes sisälämpö on 72 astetta. Anna sen jälkeen vetäytyä ja hieman jäähtyä. Leikkaa vetäytynyt filee viipaleiksi.

Kokoa lautaselle salaatin ainekset, viipaloi filee ja asettele viipaleet salaatin päälle. Viimeistele mangokastikkeella.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 kpl HK Viljaporsaan sisäfilee, marinoitu
  • 2 ruukkua erilaisia salaatteja
  • 1 kpl punasipulia ohuina suikaleina
  • 100 g raejuustoa
  • 200 g tuoretta ananasta
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl kurkkua
  • 0.5 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Mangokastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 3 rkl mango-chutneyta
  • 1 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl hunajaa
  • 0.5 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 0.5 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.