Salaattitacot

Salaattitacot

2-4 annosta   n. 35 min  Laktoositon Gluteeniton

Salaattitacot toimivat illanistujaisten tai vaikka leffaillan näppiruokana siinä missä perinteisetkin maissitacot. Fajita maustetut Rypsiporsas® fileesuikaleet ja raikas avocadosalsa valmistuvat kaiken kukkuraksi vaivattomasti ja nopeasti.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Leikkaa avokado kuutioiksi. Silppua punasipuli, valkosipuli ja korianteri. Sekoita kaikki avokadosalsan ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.

Sekoita lime-creme fraichen ainekset keskenään.

Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi ja kauniin värisiksi. Tarjoa fajitas maustetut possusuikaleet, avocadosalsa ja riisi ”tacoina” salaatinlehdiltä.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Fajitas Suikaleet viljaporsaan fileestä 300 g

2 dl keitettyä luomuriisiä
10 sydänsalaatin lehteä

Avokadosalsa:

1 avocado
½ punasipuli
½ pnt korianteria
½ dl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
1 limen mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lime-creme fraiche:

1 prk (200 g) creme fraichea
2 tl limen mehua
ripaus suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.