Salami-sinihomejuustopasta

Salami-sinihomejuustopasta

4-6 annosta   n. 25 min  Laktoositon

HK Gourmet Salamista valmistat simppelisti pastan. Lataa ainekset uunivuokaan, paista ja sekoita lopuksi keitetyn pastan joukkoon. Mausta parmesaanilla, mustapippurilla ja basilikalla. Ei voisi olla helpompaa! 

Valmistusohje

(n. 25 min)

Kuori ja pilko salami pikkurillin pään kokoisiksi paloiksi. Laita sinihomejuusto kokonaisena uunivuokaan ja salamipalat, kirsikkatomaatit, anjovikset, valkosipuli sekä habanerokastike juuston ympärille. Lorauta oliiviöljyä koko komeuden päälle. Paista uunissa 220 asteessa grillivastuksen alla noin 10 minuuttia tai kunnes juusto ja muut täytteet alkavat saada väriä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kippaa pasta isoon kulhoon ja paistunut sinihomejuusto lisukkeineen pastan päälle. Lisää mukaan parmesaani ja basilika. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja sekoita huolellisesti. Tarjoa ja nauti.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Gourmet Salami 350 g

1 rasia/250 g kirsikkatomaatteja
1 pkt sinihomejuustoa, esim. Aura
2 rkl habanerokastiketta
4 kpl anjovista hienonnettuna
4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
4 rkl oliiviöljyä
400 g spagettia tai muuta pastaa
1 pnt basilikaa hienonnettuna
1 dl raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.