Salmiakkipossu

Salmiakkipossu

Salmiakki ja grillattu porsaanliha sopivat yllättävän hyvin yhteen! Salmiakkimarinadin voit tehdä helposti itse vain muutamasta raaka-aineesta.

Salmiakkipossu

Arvostele resepti
44 arvostelua
3 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 rasia
  • 75 g turkinpippureita tai muita kovia ja vahvoja salmiakkeja
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta

Valmistusohje

Yhdistä kulhoon murskatut salmiakit, etikka ja mausteet. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi marinadiksi. Sivele puolet marinadista pihveille ja anna maustua 20-30 minuuttia. Grillaa pihvit kypsiksi suoralla lämmöllä ja valele pihvejä lopulla marinadilla grillauksen aikana. Viimeistele ripauksella sormisuolaa ja tarjoa seuraksi esimerkiksi grillattuja vesimeloniviipaleita.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.