Salmiakkipossu

Salmiakkipossu

3 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Salmiakki ja grillattu porsaanliha sopivat yllättävän hyvin yhteen! Salmiakkimarinadin voit tehdä helposti itse vain muutamasta raaka-aineesta.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Yhdistä kulhoon murskatut salmiakit, etikka ja mausteet. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi marinadiksi. Sivele puolet marinadista pihveille ja anna maustua 20-30 minuuttia. Grillaa pihvit kypsiksi suoralla lämmöllä ja valele pihvejä lopulla marinadilla grillauksen aikana. Viimeistele ripauksella sormisuolaa ja tarjoa seuraksi esimerkiksi grillattuja vesimeloniviipaleita.

Ainekset 

(3 annosta)
  • 1 rasia HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton
  • 75 g turkinpippureita tai muita kovia ja vahvoja salmiakkeja
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.