Savuinen pekonihodari

Savuinen pekonihodari

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Huh huh, tässä hodarissa on kaikki ainekset legendaksi. Vaahterasiirapissa karamellisoituneet pekonit ja jalapenoviipaleet kruunaavat perinteisellä Popsi-nakilla täytetyn hodarin. Päälle vielä töräys savuista ketsuppia, ja hop heijaa, viikonloppu here we come!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki ketsupin ainekset keskenään pienessä kattilassa ja kiehauta. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen. Jäähdytä.

Kuutioi pekoni ja paista rapeaksi paistinpannulla. Kuutioi jalapenot ja lisää kuutiot pannulle. Paista hetki. Lisää pannulle timjami ja vaahterasiirappi. Kiehauta ja siirrä pois liedeltä.

Paista nakkeihin kaunis väri paistinpannulla ja lämmitä sämpylät uunissa tai mikrossa.

Kokoa hodarit ja nauti.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Popsi® Grillinakki 300 g

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
4 hodarisämpylää
5 jalapenoviipaletta
1 rkl hienonnettua timjamia
3 rkl vaahterasiirappia

Savuketsuppi:

1 dl tomaattipyreetä
3 rkl hunajaa
3 rkl valkoviinietikkaa
vettä ohennukseen
suolaa
savuaromia
sokeria
sipulijauhetta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä