Savupekoni-cheddarburgeri

Savupekoni-cheddarburgeri

4 annosta   n. 35 min  Laktoositon

Savupekonilla kruunattu jauheliha näyttelee pääosaa tässä burgerissa. Sen vuoksi täytteet ovat mahdollisimman yksinkertaiset ja herkku valmistuu hetkessä.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Kuutioi ja paista pekoni rapean kypsäksi. Laita talouspaperin päälle rapeutumaan. Sekoita hieman jäähtynyt pekoni jauhelihaan huolellisesti ja jaa massa neljään osaan. Muotoile jauhelihamassasta neljä parin sentin paksuista pihviä.

Paista pihvit pannulla tai parilassa kypsiksi, noin 4 minuutti per puoli. Paistamisen loppuvaiheessa lisää juustot pihvien päälle. Lämmitä sämpylät uunissa tai paistinpannulla.

Kokoa hampurilainen. Voitele pohja ja kansi pekonimajoneesilla. Laita alimmaiseksi pihvi ja loput täytteen pihvin päälle.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Karkeaksi jauhettua naudan rintaa 400 g

1 pkt Amerikan Pekoni® Original 170 g
4 hampurilais-sämpylää
8 viipaletta hyvää cheddarjuustoa
8 viipaletta tomaattia
4 jääsalaatin lehteä
8 rkl pekonimajoneesia (Heinz, Smokey Baconnaise)

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.