Savustettua naudanrintaa Austin style ja maissipuuroa

Savustettua naudanrintaa Austin style ja maissipuuroa

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Odotus on päättynyt. Vihdoinkin markettien hyllystä saa kunnollista savustettua naudanrintaa äkillisen smoked brisketin himoon. Tästä parempaa syvän etelän tyylin savustettua naudanrintaa saa hakea pitkään ennen kuin löytyy.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Grillaa savustettu naudanrinta grillissä keskilämmöllä noin 10-15 minuuttia välillä käännellen. Glaseeraa liha grillauksen loppuvaiheessa pakkauksen mukana tulleella kastikkeella.

Voit myös paistaa rinnan uunissa 220 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes liha on läpikotaisin kuuma. Glaseeraa liha paiston loppuvaiheessa pakkauksen mukana tulleella kastikkeella.

Maissipuuro:

Freesaa salotti, - ja valkosipulit pehmeiksi tilkassa oliiviöljyssä. Lisää mukaan jäiset maissit ja jatka freesaamista, kunnes maissit ovat sulaneet. Lisää parmesaani ja soseuta sauvasekoittimella karkeaksi puuroksi. Sekoita joukkoon ranskankerma ja mausta lopuksi suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Leikkaa häränrinta poikkisyin viipaleiksi ja tarjoa maissipuuron ja grillatun leivän kera.

 

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Savustettu Naudanrinta, kypsä, Austin rub, sweet and sticky glaze

1 pss/200 g pakastemaissia
1 salottisipuli hienonnettuna
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 dl parmesaania raastettuna
2 rkl ranskankermaa
rouhittua mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.