Savustettua porsaan plumaa - All day breakfast

Savustettua porsaan plumaa - All day breakfast

4-6 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Aina on hyvä hetki syödä aamiaista, myös iltaisin. Varsinkin jos pää raaka-aineena on pitkään savustettua HK Savustettua porsaan plumaa. Kaikkein kovimmat brekuhirmut latovat tuohon päälle vielä kasan pekonia.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Kuumenna grilli. Grillaa savustettua plumaa keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Glaseeraa grillauksen loppuvaiheessa mukana tulleella kastikkeella.

Voit myös paistaa pluman uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia. Glaseeraa paiston loppuvaiheessa mukana tulleella kastikkeella.

Laita kirsikkatomaatit foliolautaselle ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Laita folio kuumaan grilliin ja anna tomaattien paistua, kunnes kauniin värisiä. Voit tehdä tämän myös liedellä paistinpannulla.

Leikkaa sydänsalaatit pitkittäin kahteen osaan ja grillaa puoliskot kuumassa grillissä. Lorauta pintaan hieman oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Uppomunat:

Kuumenna kaksi litraa vettä ja 1 dl valkoviinietikkaa suurehkossa kattilassa kiehuvaksi. Riko kananmunat pieniin kippoihin valmiiksi, jolloin ne on nopea kipata kiehumaan. Sammuta virta lideltä ja pyöräytä kauhalla veteen ”pyörre”. Kippaa munat nopeasti yksi kerrallaan veteen ja anna olla noin 3 minuuttia. Nosta reikäkauhalla ylös ja anna kuivahtaa hetki.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Savustettu porsaan pluma, kypsä, Korea rubmauste, Yakiniku dip

6 kpl kananmunia
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 kpl sydänsalaatteja
1 dl valkoviinietikkaa
suolaa
oliiviöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.