Sherry-maksapasteijaleipäset

Sherry-maksapasteijaleipäset

Herkullisten leipästen päälle levitetään sherryllä maustettua maksapasteijaa

Sherry-maksapasteijaleipäset

Arvostele resepti
1 arvostelu
5-8 annosta | Valmistusaika: n. 10 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt
  • 2 rkl sherryä
  • 1 nippu timjamia
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl patonkia

Valmistusohje

Laita maksapasteija kulhoon ja lisää siihen sherry. Hienonna timjami, lisää se kulhoon ja sekoita kulhon ainekset tasaiseksi massaksi haarukalla. Mausta pippurilla. Leikkaa patonki ohuiksi, noin 1 sentin siivuiksi ja sipaise jokaisen siivun päälle pieni lusikallinen täytettä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.