Sieni-juustotäytteiset porsaan fileepihvit

Sieni-juustotäytteiset porsaan fileepihvit

3 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Maustamattomat porsaan fileepihvit saavat tässä reseptissä herkullisen makunsa juustoisesta täytteestä. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuullota sipulikuutiot ja pieniksi hienonnetut sienet pannulla rypsiöljyssä, lisää joukkoon ripaus suolaa ja mustapippuria ja anna seoksen hieman jäähtyä. Nuiji fileepihvit ohuemmiksi, mausta ne suolalla ja mustapippurilla ja levitä sieni-sipuliseosta pihvien toisen puoliskon päälle. Leikkaa sieni-sipulin päälle viipale sulatejuustoa ja laita päällimmäiseksi vielä pari basilikan lehteä. Taita pihvin toinen puoli täytteen päälle ja sulje saumat hammastikuilla, jotta täyte ei valu ulos. Paista pihveihin ruskea pinta ja kypsennä vielä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua. Täytettyjen pihvien kanssa maistuu perunamuusi ja punaviinikastike.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton 600 g

  • 100 g Koskenlaskija yrtti-valkosipuli sulatejuustoa
  • 1 pieni sipuli hienoksi kuutioituna
  • muutama sieni, esim. siitake tai herkkusieni
  • rypsiöljyä
  • tuoretta basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.