Sinappi

Sinappi

8-10 annosta   n. 24 h 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Sinappi on klassinen kinkun kaveri, jolla voi kuorruttaa kinkun tai nauttia sitä kinkun seurana. Sinappi helppo tehdä itse ja kruunaat sillä niin juhlapöydän kuin arjen ateriankin.

Valmistusohje

(n. 24 h 30 min)

Sekoita keskenään sinappijauhe ja sokeri. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sitä joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes seos on haluamasi paksuista. Mausta suolalla ja etikalla, halutessasi myös konjakilla. Kaada sinappi lasipurkkiin ja sulje tiiviisti. Anna sinapin tekeytyä jääkaapissa vähintään vuorokausi. Tarjoa kinkun seurana tai sen kuorrutuksessa.

 

Katso ohjeet herkullisten joulupöydän lisukkeiden valmistukseen

Ainekset 

(8-10 annosta)
  • 5 rkl sinappijauhetta
  • 5 rkl sokeria
  • 0.5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 rkl konjakkia voit jättää halutessasi pois
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.