Sloppy Joe hodari

Sloppy Joe hodari

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Sloppy Joe -termiin törmää normaalisti burgereista puhuttaessa, mutta toimiipa se ihan yhtä lailla hodarissakin. Kuten useimmat amerikkalaiset herkut, Sloppy Joenkin alkuperää on vaikea sanoa, sillä vähintään, joka toinen jenkki sanoo oman esi-isänsä sen keksineen. Niin tai näin, sottaisuudestaan huolimatta, Sloppy Joe tai suomalaisittain Vetelä Jussi toimii hodarissakin täydellisesti.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Ruskista jauheliha paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle ketsuppi, sokeri, sinappi sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää tarvittaessa välillä vettä.

Paista nakkeihin kaunis väri paistinpannulla ja lämmitä sämpylät uunissa tai mikrossa.

Halkaise sämpylä ja aseta nakki pohjalle. Lusikoi jauhelihaa nakin päälle ja tarjoa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Popsi® Grillinakki 300 g

300 g HK Farmarin lypsykarjan jauheliha 15%
6 hodarisämpylää
1 dl ketsuppia
1 rkl fariinisokeria
2 tl Worchestershire-kastiketta
2 tl sinappia
½ tl sipulijauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl suolaa
rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä