Smoked beef brisket & baked beans

Smoked beef brisket & baked beans

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

HK Savustettu naudan rinta ja baked beans, tarvitseeko tähän muuta sanoakaan? Tällä setillä pääsee kunnon cowboy -henkeen, eli ei muuta kuin länkkärileffa videonauhuriin ja tästä leffaherkku pöytään.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Grillaa savustettu naudanrinta grillissä keskilämmöllä noin 10-15 minuuttia välillä käännellen. Voit myös paistaa rinnan uunissa 220 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes liha on läpikotaisin kuuma.

Kuumenna pavut ja bbq -kastike kattilassa. Anna porista miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Viipaloi naudanrinta ja tarjoa baked beansin kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Savustettu Naudanrinta, kypsä, Austin rub, sweet and sticky glaze n. 500 g

1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Heinz)
1 pss brisketin mukana tullutta glazea

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.