Kuntoilijan jauheliha-ohratto

Kuntoilijan jauheliha-ohratto

Ohra on varsinaista superfoodia! Siihen kun vielä yhdistää vähärasvaista lihaa, on täydellinen treenaajan ateria maustamista vaille valmis. Ohraton kasviksia voit vaihdella oman makusi mukaan, ja mikä tärkeintä, älä skippaa sitruunan tuomaa raikkautta!

Kuntoilijan jauheliha-ohratto

Arvostele resepti
7 arvostelua
2 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 300 g HK Sportti 5% jauheliha
  • 1 dl täysjyväohraa (keittoaika 8 min.)
  • 2 dl vettä
  • 1 kpl liemikuutiota
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g tuoretta pinaattia
  • 1 dl kikherneitä (kypsiä)
  • 0.25 kpl sitruunan mehu
  • 0.5 dl parmesanjuustoa raastettuna (vapaaehtoinen)

Valmistusohje

Ruskista jauheliha korkeareunaisessa pannussa.
Lisää pannulle ohra, ja jatka sekoittelua 3-4 minuuttia.
Lisää joukkoon liemikuutio, vesi, suola ja pippuri.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 minuuttia välillä sekoitellen.
Sekoita joukkoon tomaatit, pinaatti ja kikherneet.
Jatka kypsentämistä kannen alla vielä 3-4 minuuttia, kunnes tomaatit ovat haljenneet.

Purista valmiin ohraton päälle puolikkaan sitruunan mehu ja viimeistele halutessasi parmesaanilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.