Palauttava jauhelihapasta

Palauttava jauhelihapasta

2 annosta   n. 15 min  Laktoositon Maidoton

Jauhelihapasta maistuu aina, mutta saat siihen helposti paljon lisää makua, suikaloimalla joukkoon vähärasvaista palermonpossua. Tämän tuhdin, mutta terveellisen ruuan valmistaminen ei kestä pastan keittämistä kauempaa!

Valmistusohje

(n. 15 min)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista sillä aikaa jauheliha pannulla. Halutessasi lisää tilkka rypsiöljyä. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös palermonpossu- ja sipulisuikaleet ja viipaloitu valkosipuli. Jatka sekoittelua pari minuuttia ja lisää pannulle herneet ja tomaatit. Sekoittele, kunnes tomaateista alkaa irrota nestettä.

Sekoita joukkoon valutettu pasta ja mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla.

Ainekset 

(2 annosta)
  • 300 g HK Sportti 5% jauheliha
  • 200 g pastaa (esim. täysjyvä fusilli)
  • 10 viipaletta suikaloituna
  • 1 kpl sipulia suikaloituna
  • 1 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna
  • 1 dl pakasteherneitä
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.