Palauttava jauhelihapasta

Palauttava jauhelihapasta

Jauhelihapasta maistuu aina, mutta saat siihen helposti paljon lisää makua, suikaloimalla joukkoon vähärasvaista palermonpossua. Tämän tuhdin, mutta terveellisen ruuan valmistaminen ei kestä pastan keittämistä kauempaa!

Palauttava jauhelihapasta

Arvostele resepti
2 arvostelua
2 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Ruskista sillä aikaa jauheliha pannulla. Halutessasi lisää tilkka rypsiöljyä. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös palermonpossu- ja sipulisuikaleet ja viipaloitu valkosipuli. Jatka sekoittelua pari minuuttia ja lisää pannulle herneet ja tomaatit. Sekoittele, kunnes tomaateista alkaa irrota nestettä.

Sekoita joukkoon valutettu pasta ja mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.