Sticky Ribs Hongik Style

Sticky Ribs Hongik Style

Ribsejä eli rimpsuluita ja tulisella gochujang-maustetahnalla silattua soosia! Tämä on voittaja.
Reseptissä ribsit kypsennetään ensin keittämällä, mikä tekee varsinaisesta grillauksesta nopeaa ja helppoa. Tämä ohje on suunniteltu sisätiloissa tapahtuvaan kokkaukseen, mutta yhtälailla onnistuu kesällä ulkona grillin tulisilla hiilillä.

Sticky Ribs Hongik Style

Arvostele resepti
6 arvostelua

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1,5 kg possun rimpsuluita (ribsejä)
6 cm:n pala inkivääriä kuorittuna ja pilkottuna
12 valkosipulinkynttä
2 dl soijakastiketta

Kastike:
2 rkl seesaminsiemeniä
6 rkl gochujangia
6 rkl appelsiinimarmeladia tai aprikoosihilloa
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
10 cm:n pala inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna
12 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Laita ribsit isoon kattilaan inkiväärin, valkosipulinkynsien ja soijan kanssa. Kaada päälle vettä niin, että ribsit peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja pienennä sitten lämpö kuplivaksi. Hauduttele ribsit kypsiksi lempeässä lämmössä, noin 2 tuntia.

Yhdistä kastikeainekset kulhossa.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja nosta päälle valutetut ribsit. Penslaa ribsit kauttaaltaan kastikkeella. Paahda 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia välillä kastikkeella penslaten.

Nosta uunipelti pois uunista ja lämmitä uunin grillivastus mahdollisimman kuumaksi. Penslaa ribsit vielä kerran kastikkeella ja karamellisoi grillivastuksen alla tahmeiksi ja hieman pinnalta palaneiksi.

 

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.