Sunnuntain uunikassler

Sunnuntain uunikassler

Porsaan niska eli kassler maustetaan punaisella pestolla ja paistetaan juurespedillä. Maukas ruoka moneen tilanteeseen!

Sunnuntain uunikassler

Arvostele resepti
22 arvostelua
4-6 annosta | Valmistusaika: n. 5 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Rypsiporsas® Kassler
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 1 kg uunijuureksia (esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa)
  • 2 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

Hiero suola, sokeri ja pesto kasslerin pintaan. Leikkaa uunijuurekset isoiksi lohkoiksi. Pyöritä juurekset öljyssä. Levitä juurekset uunivuoan pohjalle ja aseta kassler päälle.

Kypsennä 150-asteisessa uunissa tunti. Peitä foliolla ja jatka kypsentämistä 120-asteisessa uunissa neljä tuntia.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.