Sunnuntain uunikassler

Sunnuntain uunikassler

4-6 annosta   n. 5 h   Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Porsaan niska eli kassler maustetaan punaisella pestolla ja paistetaan juurespedillä. Maukas ruoka moneen tilanteeseen!

Valmistusohje

(n. 5 h )

Hiero suola, sokeri ja pesto kasslerin pintaan. Leikkaa uunijuurekset isoiksi lohkoiksi. Pyöritä juurekset öljyssä. Levitä juurekset uunivuoan pohjalle ja aseta kassler päälle.

Kypsennä 150-asteisessa uunissa tunti. Peitä foliolla ja jatka kypsentämistä 120-asteisessa uunissa neljä tuntia.

Ainekset 

(4-6 annosta)
  • 1 kpl HK Rypsiporsas® Kassler
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 1 kg uunijuureksia (esim. porkkanaa, lanttua, palsternakkaa)
  • 2 rkl rypsiöljyä

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.