Suomalainen antipasto-lautanen

Suomalainen antipasto-lautanen

8 annosta   n. 20 min  Gluteeniton

Klassisen italialaisen antipastolautasen voi valmistaa myös suomalaisittain, jolloin se rakennetaan erilaisista kotimaisista leikkeleistä, herkullisesta juuriselleri-omenatahnasta sekä viikoista ja meloneista.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Raasta omena isolla terällä ja selleri pienellä terällä raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa ja sekoita joukkoon majoneesi. Majoneesia lisätään sen verran, että se sitoo raasteen yhteen. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.

Leikkaa viikunat lohkoiksi ja melonit viipaleiksi.

Asettele leikkeleet lautaselle viikunalohkojen ja melonien kanssa. Kruunaa lautanen vielä omena-sellerisalaatilla.

Ainekset 

(8 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Kylmäsavustettu filee

  • 1 pkt HK Ohuen ohut Tunturimeetvursti
  • 1 pkt HK Kultapaahdettu murea kinkku 
  • 4 kpl Granny Smith -omenaa 
  • 300 g juuriselleriä 
  • 4 rkl majoneesia 
  • suolaa ja pippuria 
  • viikunoita 
  • erilaisia meloneja
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.