Tabascomakkaraa ja omena-parsasalaattia

Tabascomakkaraa ja omena-parsasalaattia

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Vaikka Akseli Herlevi on tullut tutuksi koko kansan burgerimiehenä, syntyi HK:n ja Aksun yhteistyönä muikean maukas makkara suosittuun Maakarit Chef’s Special -sarjaan. Tabasco tuo ainutlaatuisen maun ja hienoisen poltteen laadukkaaseen grillimakkaraan, jollaista ei Suomessa ole ennen koettu. Omenainen parsasalaatti taittaa Tabascon poltetta mukavasti.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Leikkaa parsojen puumainen kanta pois ja pyörittele parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsat kuumassa grillissä nopeasti kauniin värisiksi ja napakan kypsiksi. Viipaloi omena kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi punasipuli. Sekoita parsat, omena, punasipuli ja herneet keskenään. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, oliiviöljyllä ja sitruunamehulla.

Sekoita Tabasco-aiolin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Grillaa makkarat keskilämmöllä kauniin värisiksi noin 8 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa grillatut makkarat omena-parsasalaatin, amerikkalaisen sinapin ja Tabasco-aiolin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Chef's Special Herlevin Hot Tabasco 260 g

1 kpl punainen omena
1 nippu vihreää parsaa
0,5 kpl punasipuli
1 dl tuoreita herneitä
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
sitruunamehua

Tabasco-aioli:

1,5 dl majoneesia
1 kpl valkosipulin kynttä
1 rkl vihreää Tabascoa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä