Taco Al Pastor

Taco Al Pastor

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Perinteisesti taco al pastoriin vuollaan lihatäyte kebabvarrasta muistuttavasta pötkylästä. Kotikonstein tämä onnistuu helpoiten grillaamalla Viljaporsaan jättipihvi Santa Fe ja leikkaamalla siitä ohuen ohuita siivuja tacojen päälle.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Grillaa jättipihviä noin 15 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Poista ananaksesta puiseva keskusta ja viipaloi. Kuori punasipuli ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Grillaa ananas, - ja punasipuliviipaleita kuumassa grillissä, kunnes ne pehmenevät ja saavat kauniin grillipinnan.

Viipaloi vetäytynyt liha ohuiksi viipaleiksi. Silppua grillattu punasipuli ja ananas lihan joukkoon ja sekoita.

Kuumenna tacot ja tarjoa liha ja limemajoneesi tacojen täytteenä.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Jättipihvi sisäfilee, Santa Fe n. 550 g

1/4 tuore ananas
1 punasipuli
1 pnt korianteria

Limemajoneesi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann´s Real
1 limen raastettu kuori ja mehu
½ valkosipulin kynsi raastettuna

Lisäksi:

pieniä maissitortilloja

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.