Tacot grillipossusta

Tacot grillipossusta

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Kunnon tacofiilikseen pääsee helpoiten grillaamalla HK Viljaporsaan grillimarinoitu fileepihvi ja leikkaamalla siitä ohuenohuita siivuja tacojen päälle. Yksinkertaisuus on monesti tacoissa valttia, niin myös tällä kertaa.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Grillaa fileepihviä noin 10minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin muutama minuutti ennen tarjoilua.

Poista ananaksesta puiseva keskusta ja viipaloi. Kuori punasipuli ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Grillaa ananas- ja punasipuliviipaleita kuumassa grillissä, kunnes ne pehmenevät ja saavat kauniin grillipinnan.

Viipaloi vetäytynyt liha ohuiksi viipaleiksi. Silppua grillattu punasipuli ja ananas lihan joukkoon ja sekoita.

Kuumenna tacot ja tarjoa liha ja limemajoneesi tacojen täytteenä.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Fileepihvi grillimarinoitu 800 g

1/4 tuore ananas
1 punasipuli
1 pnt korianteria

Limemajoneesi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
1 limen raastettu kuori ja mehu
½ valkosipulin kynsi raastettuna

Lisäksi:

pieniä maissitortilloja

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä