
Tacot grillipossusta
Kunnon tacofiilikseen pääsee helpoiten grillaamalla HK Viljaporsaan Ranch fileepihvi ja leikkaamalla siitä ohuenohuita siivuja tacojen päälle. Yksinkertaisuus on monesti tacoissa valttia, niin myös tällä kertaa.
Valmistusohje
(n. 40 min)Grillaa fileepihviä noin 10minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä ainakin muutama minuutti ennen tarjoilua.
Poista ananaksesta puiseva keskusta ja viipaloi. Kuori punasipuli ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Grillaa ananas- ja punasipuliviipaleita kuumassa grillissä, kunnes ne pehmenevät ja saavat kauniin grillipinnan.
Viipaloi vetäytynyt liha ohuiksi viipaleiksi. Silppua grillattu punasipuli ja ananas lihan joukkoon ja sekoita.
Kuumenna tacot ja tarjoa liha ja limemajoneesi tacojen täytteenä.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi ranch 640 g
1/4 tuore ananas
1 punasipuli
1 pnt korianteria
Limemajoneesi:
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
1 limen raastettu kuori ja mehu
½ valkosipulin kynsi raastettuna
Lisäksi:
pieniä maissitortilloja
