Tacot uunissa ja chili-jogurttikastike

Tacot uunissa ja chili-jogurttikastike

4 annosta   n. 20 min  Gluteeniton

TexMex-makumatkalle pääsee nyt todella nopeasti! Valmiiksi maustettu täyte vain tacokuorien sisään ja tacot uuniin kuortumaan. Lempeän tulinen chili-jogurttikastike kruunaa herkun ja on todella helppo valmistaa.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Aloita valmistamalla kastike, sekoittamalla kaikki sen ainekset yhteen. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.

Asettele tacokuoret vierekkäin uuninkestävään astiaan ja täytä kuoret TexMex Chicken –täytteellä.

Ripottele päälle juustoraaste ja kuumenna 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Tarjoile lämpimät tacot chili-jogurttikastikkeen kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 12 kpl tacokuoria
  • 1 pss
  • 200 g cheddarjuustoa raasteena

Chili-jogurttikastike:

  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl chilikastiketta
  • 1 tl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria rouhittuna

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.