Tagliata di Manzo

Tagliata di Manzo

2 annosta   n. 20 min  Gluteeniton

Tagliata di Manzo on ohueksi leikattua naudan fileetä, joka kypsennetään kuumalla lautasella juuri sopivan mediumiksi. Lisukkeena maistuvat parmesanjuustosta höylätyt lastut ja rucola. 

Valmistusohje

(n. 20 min)

Huuhtele ja kuivaa rucola. Voitele neljän uuninkestävän halkaisijaltaan n. 15 cm lautasen päällinen tilkalla oliiviöljyä ja kuumenna lautasia 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Leikkaa Valikoidusta naudan sisäfileestä noin puolen sentin paksuisia viipaleita. Peitä nopeasti kuumien lautasten pinnat fileepihveillä ja painele niitä kevyesti lautasta vasten. Näin pihvit ehtivät kypsyä mediumeiksi ja lihasneste alkaa tihkua pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja asettele päälle rucolaa ja parmesaanilastuja. Viimeistele vielä oliiviöljyllä ja tarjoile heti.

Ainekset 

(2 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.