Täytetyt letut

Täytetyt letut

4 annosta   n. 45 min 

Ruokaisat täytetyt letut sopivat niin brunssipöytään kuin lounaaksikin. Maista ja ihastu!

Valmistusohje

(n. 45 min)

Aloita kreppitaikinan valmistuksella. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon maito. Vatkaa jauhot taikinaan muutamassa erässä ja lisää lopuksi suola ja öljy. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia ja paista ohukaiset pannulla.

Ruskista jauheliha pannulla öljyn kera ja sekoita joukkoon loput ainekset.
Anna täytteen jäähtyä hieman. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ohukaiset rulliksi. Laita rullat voideltuun uunivuokaan ja gratinoi 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Nauta-Viljaporsas jauheliha 400 g

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 50 g babypinaattia
  • 100 g tuorejuustoa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

 

Taikina

  • 2 kpl kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl ohrajauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.