Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat

4 annosta   n. 45 min  Gluteeniton

Täytetyt paprikat ovat herkullista ja proteiinipitoista ruokaa. Jauhelihatäytteiset paprikat ovat helposti valmistuvia, ja sopivat hyvin lounaaksi, päivälliseksi tai vaikkapa illanistujaisiin. Voit halutessasi valmistaa paprikat jo etukäteen valmiiksi ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Huuhtele paprikat ja leikkaa niistä kannet irti. Voit halutessasi myös puolittaa paprikat.
Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kypsäksi. 

Lisää joukkoon silputtu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Lisää kypsä riisi tai kvinoa, suola, mustapippuria myllystä, rakuuna, juustoraaste ja sulatejuusto tai smetana. Kuumenna seos ja jaa paprikoiden sisään. Kuumenna paprikoita uunivuoassa tai uunipellillä 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes paprikat alkavat pehmetä.

Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 4 kpl punaista paprikaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 200 g HK Naudan jauheliha 17 %
  • 1 kpl sipulia silputtuna
  • 2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1.5 dl riisiä kypsänä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 2 tl rakuunaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 100 g sulatejuustoa

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.