
Tex-mex kyljykset
Mehevät porsaankyljykset maustetaan chilillä tex mex -tyyliin
Valmistusohje
(n. 45 min)Suikaloi paprikat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Ruskista kyljyksiin pannulla kaunis väri ja ripottele päälle osa tacomausteesta, kääntele pannussa vielä hetki ja asettele kyljykset uunivuokaan. Kuumenna pannu uudelleen, lisää tilkka öljyä ja kuullota kasvikset pannulla. Lisää loput tacomausteesta, chilimausteseos ja tilkka vettä, sekoittele vielä hetki ja kaada seos kyljysten päälle. Kypsennä 175 asteisessa uunissa puoli tuntia. Tarjoile keitetyn riisin ja salaatin kera.
Ainekset
(5-6 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan kyljys n. 1,0 kg
- 5 paprikaa
- 4 sipulia
- 3 valkosipulin kynttä
- 2 rkl tacomaustetta
- 2 tl chilimausteseosta
- vettä
