Tex mex possu-enchiladat ja pico de galloa

Tex mex possu-enchiladat ja pico de galloa

4-6 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Tässäpä on meksikolaista lohturuokaa kerrakseen. Reilusti Fajitas-maustettuja possun fileesuikaleita ja papuja sisältävät tortillarullat kuorrutetaan aimo annoksella cheddaria. Mikä siis voisi mennä pieleen?

Valmistusohje

(n. 40 min)

Sekoita kaikki Pico de Gallon ainekset keskenään ja anna maustua tunnin ajan.

Paista Fajitas-fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi ja kauniin värisiksi. Kaada mukaan kidneypavut sekä chilikastike ja anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon korianteri ja cheddar. Sekoita ja ota pannu pois liedeltä.

Levitä yksi tortilla kerrallaan leivinpaperille. Lusikoi täytettä tortillan alareunaan ja kääri pötköksi. Nosta paperoituun uunivuokaan ja toista. Kuorruta enchiladat. Levitä pötkylöiden päälle tacokastike sekä cheddarjuusto ja paista 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti gratinoitunut ja täyte on kuuma.

Tarjoa enchiladojen kanssa Pico de Galloa ja meksikolaista olutta.

Ainekset 

(4-6 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan Fajitas fileesuikale 300 g

1 prk kidneypapuja huuhdeltuna ja valutettuna
8 kpl isoja tortillalettuja
1 dl makeaa chilikastiketta
1 pnt korianteria silputtuna
2 dl cheddaria raastettuna
rypsiöljyä

Kuorrutukseen:

1 prk mietoa tacokastiketta
1 dl raastettua cheddaria

Pico de Gallo:

2 isoa tomaattia kuutioituna
½ punasipuli kuutioituna
2 jalapenoa kuutioituna
1 valkosipulin kynsi raastettuna
½ dl korianteria silputtuna
3 rkl limemehua
4 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.