Texmex-salaattia ja possun fileesuikaleita

Texmex-salaattia ja possun fileesuikaleita

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Fajitas-maustetut possun fileesuikaleet maistuvat myös salaatissa. Mukavaa lisämakua salaattiin tuo mango chipotle dressing, jonka makeus ja savuinen tulisuus vievät kielen mennessään. Kokeile ja ihastu!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Mittaa majoneesi, mangosose ja chipotlekastike kulhoon ja raasta joukkoon valkosipuli. Sekoita huolellisesti ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Irrota lehdet salaatinkeristä, huuhtele ja kuivaa ne huolellisesti. Kokoa salaatti laakeaan tarjoiluastiaan. Asettele salaatinlehdet pohjalle ja niiden päälle tomaattiviipaleet, punasipuli, avokado sekä kidneypavut kerroksittain. Mausta suolalla ja limen kuorella ja mehulla. Anna maustua hetki. Voit halutessasi paahtaa maissit pannulla tai uunissa, jolloin saat niihin hieman syvemmän maun.

Paista Fajitas-suikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle valutetut maissit ja jatka heti paistamista. Annostele liha-maissiseos salaatin päälle ja viimeistele korianterilla.

Tarjoa salaatti mango chipotle dressingin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Fajitas fileesuikale 300 g

2 kerää sydänsalaattia
1 prk purkkimaissia valutettuna
1 avokado viipaloituna
1 punasipuli viipaloituna
½ prk kidneypapuja huuhdeltuna ja valutettuna
1 limen raastettu kuori ja mehu
½ pnt korianteria silputtuna
10 kpl kirsikkatomaatteja puolitettuna

Mango chipotle dressing:

2 dl majoneesia
½ dl mangososetta
1 valkosipulin kynsi
2 rkl chipotlekastiketta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.