
Thai hodari
En tiedä syödäänkö Thaimaassa hodareita, mutta jos syödään niin tällaisia niiden täytyy olla. Rapsakoita pikkelivihanneksia sisältävä reilu hodari vievät syöjänsä suoraan kuumimpaan Bangkokiin.
Valmistusohje
(n. 45 min)Kuori porkkanat ja leikkaa kuorimaveitsellä pituussuunnassa pitkiä ohuita viipaleita. Leikkaa kukkakaaleista nuput irti ja viipaloi terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi.
Kiehauta seljakukkamehu, etikka ja suola. Kaada kuuma pikkeliliemi viipaloitujen vihannesten päälle ja jäähdytä liemessään.
Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään. Anna maustua puolisen tuntia.
Grillaa makkarat kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Lämmitä hodarisämpylät ja täytä makkaralla, pikkelöidyillä vihanneksilla sekä srirachaketsupilla
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Kabanossi® Habanero
4 kpl hodarisämpylöitä
Srirachaketsuppi:
2 rkl ketsuppia
2 rkl srirachaa
Seljankukka pikkelöidyt vihannekset:
1 dl seljankukkamehutiivistettä
½ dl valkoviinietikkaa
1 rkl suolaa
2 porkkanaa
½ kukkakaali
½ violetti kukkakaali
