Thai hodari

Thai hodari

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon

En tiedä syödäänkö Thaimaassa hodareita, mutta jos syödään niin tällaisia niiden täytyy olla. Rapsakoita pikkelivihanneksia ja thaimaustettua lihaisaa Maakarit® Serkon Suudelmaa sisältävä reilu hodari vievät syöjänsä suoraan kuumimpaan Bangkokiin.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kuori porkkanat ja leikkaa kuorimaveitsellä pituussuunnassa pitkiä ohuita viipaleita. Leikkaa kukkakaaleista nuput irti ja viipaloi terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi.

Kiehauta seljakukkamehu, etikka ja suola. Kaada kuuma pikkeliliemi viipaloitujen vihannesten päälle ja jäähdytä liemessään.

Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään. Anna maustua puolisen tuntia.

Grillaa makkarat kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Lämmitä hodarisämpylät ja täytä makkaralla, pikkelöidyillä vihanneksilla sekä srirachaketsupilla

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Serkon Suudelma

4 kpl hodarisämpylöitä

Srirachaketsuppi:

2 rkl ketsuppia
2 rkl srirachaa

Seljankukka pikkelöidyt vihannekset:

1 dl seljankukkamehutiivistettä
½ dl valkoviinietikkaa
1 rkl suolaa
2 porkkanaa
½ kukkaakaali
½ violetti kukkakaali

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.